Skip to main content

Sella Andre

Psiholog clinician și psihoterapeut, dedicat familiei, pasionat de sporturi exreme și afaceri

Educație

2022 – 2023 | UBB, Cluj-Napoca

Master în Administrarea Afacerilor

Programul de Masterat în administrarea afacerilor este adaptat după cele similare de la cele mai bune școli de business din lume. UBB colaborează cu cele mai importante companii din Cluj-Napoca, oferind cursuri concepute pe baza cerințelor și recomandărilor mediului de afaceri. Studenții învață elementele de bază ale marketingului, managementului, economiei, finanțelor și contabilității, pentru a înțelege funcționarea unei companii.

2019 – 2021 | Universitatea din Oradea

Master în Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie

Acest program oferă o pregătire academică și practică solidă, concentrându-se pe teoria și abordările practice ale psihoterapiei. Scopul principal al programului este să pregătească studenții în vederea practicării psihoterapiei într-un mod etic, responsabil și eficient. 

2019 – 2021 | Universitatea din Oradea

Licențiat în Psihologie

Curriculumul Facultății de Psihologie este conceput astfel încât să dezvolte abilități critice și analitice, de comunicare, analiză și evaluare, să promoveze înțelegerea complexă a factorilor psihologici care stau la baza comportamentului uman.

Antreprenoriat

2004 – prezent | Gheorghe Doja nr. 26, Oradea, România

General Manager – Negroponte SRL

2005 – prezent | Ștefan cel Mare nr. 89, Oradea, România

Reprezentant – MOL Romania Petroleum Products SRL

Limbi vorbite

Limba maternă

Maghiară

C1

Română

C2

Engleză

B1

Ebraică

Realizări

2019 – prezent | Parcul Petofi nr. 25, Oradea, Romania

Cabinet Individual de Psihologie

Cabinetul reprezintă un loc de sprijin și creștere personală, în care vă veți dezvolta abilitățile de autoreflecție, de gestionare a emoțiilor și de construire a relațiilor sănătoase. Scopul final al întâlnirilor cu terapeutul este să contribuie la îmbunătățirea bunăstării și calității vieții dumneavoastră, oferindu-vă  instrumentele necesare pentru a vă atinge potențialul maxim și a vă bucura de o viață echilibrată și împlinită.

2015 – prezent | Strada Crinului nr. 2, Oradea, România

Membru fondator
„Centrul Multimedia Studio Act”

Studio ACT este un spațiu vibrant și accesibil, un mediu prietenos și incluziv, în care toți cei interesați de artă pot să se conecteze, să învețe și să creeze împreună. Studio Act continuă să exploreze noi direcții artistice și de dezvoltare personală, care să inspire și să aducă bucurie comunității orădene. 

Pasiuni

marathon

triathlon

skateboarding

snowboarding

tracking

tenis